Nyhetsbrev

Få de siste sakene fra Cody på e-post

MINN MEG PÅ DETTE SENERE

Om Cody

Hjem /

om-cody

Om Cody

Vi er et engineeringfirma som utvikler, konstruerer og bygger skreddersydd produksjonsutstyr – med tilhørende løsninger innenfor automasjon, robotisering og digitale styringssystemer. Vår kjernekompetanse er innen mekanisk design, robotikk, regulering, automasjon, industriell IT og kompleks systemintegrasjon. Våre største styrker er vår erfaring med å lage løsninger for mange forskjellige bransjer og vår evne til å lage maskiner som utfører mange operasjoner på et lite areal. Vi ønsker å bidra til å øke produksjon i Norge gjennom å sikre god lønnsomhet for kundene våre. Dette vil vi gjøre ved å utvikle høyteknologiske automatiserte løsninger som gir høy produktivitet og kvalitet med effektiv bemanning. Vi kan hjelpe deg med å finne den raskeste veien til målet i utviklingsprosjektet ditt.

Mange av de som kommer til oss med et produksjonsproblem eller en idé til et produkt har brukt mye tid på å tenke ut løsninger før de kjenner seg klare til å kontakte eksterne utviklere. Vi tror det er lurt å ta kontakt på et tidlig tidspunkt, slik at du kan utnytte vår erfaring og hjelp til å komme i gang – og til å stake ut kursen. Vi vet hva som skal til og kjenner veien fra idé til produkt! La oss sammen se på ideen eller problemet, så finner vi en god løsning med fokus på økonomi, effektivitet og kvalitet. Vi signerer taushetserklæringer med våre kunder. Ring eller send oss en e-post!

Cody er sertifisert iht. ISO9001:2015 og er medlem av Grønt Punkt Norge.

Adresse Rødmyrjordet 7, 3735 SKIEN

E-Post
post@cody.no
Telefon
35 59 46 00

Vår ansatte

 • DAGLIG LEDER

  Ken André Myhra Kihle

  Ken André har en master i kybernetikk fra NTNU og har vært hos oss siden 2016. Han har blant annet jobbet med programmering, TITAAN, HMI, trådløs posisjonering, kvalitetssystem og salg. Siden februar 2019 er han daglig leder. Ken André er interessert i ølbrygging og fotball og konkurrerer med Magnus om å ha den særeste musikksmaken i Cody.

  992 24 842 ken.andre@cody.no
 • Salgssjef

  Magnus Skoglund Larsen

  Magnus er vår salgssjef, og med sin erfaring fra både mekanisk design, automasjon og prosjektledelse har han full kontroll på hva Cody kan levere. Han graver seg dypt ned i maskindirektivet, CE-merking og harmoniserte standarder slik at det vi leverer tilfredsstiller lover og regler. Magnus er ekstremt interessert i hornhøyttalere og går ikke av veien for å bygge om huset for å bedre akustikken.

  991 22 505 magnus@cody.no
 • Teknisk leder

  Kjetil Backen

  Kjetil er vår tekniske leder, med ansvar for verksted, logistikk, ressursstyring, innkjøp og lager.

  909 74 187 kjetil@cody.no
 • Produktutvikler, mekanisk engineering

  Bjørn Haugseter

  Bjørn er produktutvikler og en av grunnleggerne av Cody. Han er utdannet maskinarbeider og maskiningeniør og jobber med mekanisk design.

  415 17 960 bjorn@cody.no
 • Produktutvikler, mekanisk engineering

  Tom Henriksen

  Tom er produktutvikler og en av grunnleggerne av Cody. Han er utdannet lastebilmekaniker og har jobbet med produktutvikling i over 30 år

  918 77 678 tom@cody.no
 • Automasjon lead, MSc mekatronikk

  Steffen Vangen

  Steffen er leder for automasjonsavdelingen og har jobbet hos oss siden 2017. Han har en master i mekatronikk og har jobbet med automasjon både i offshore og landbasert industri. I Cody jobber han med konseptutvikling, systemintegrasjon og programmering.

  922 54 375 steffen@cody.no
 • Prosjektleder, MSc Mekatronikk

  Jared Hansen

  Bakgrunn fra både mekanisk design og automasjon er nyttig for å følge opp maskinprosjekter på en god måte. I tillegg er målet å lage så god dokumentasjon at han blir helt unnværlig.

  913 79 744 jared@cody.no
 • PROSJEKTLEDER

  Anders Laursen

  Anders har en bachelor i elektronikk fra Porsgrunn, og er en erfaren prosjektleder med bakgrunn fra flere bransjer. I Cody er han fornøyd med å kunne leve ut "nerde-drømmen" på daglig basis med maskiner og utstyr så langt øyet kan se.

  +4745803698 anders@cody.no
 • Produktutvikler

  Christian Skoe

  Christian er en av våre produktutviklere. Han har fagbrev som platearbeider og er utdannet maskiningeniør. Christian har jobbet med ombygging av gravemaskiner, som sveiseinspektør, og mer. Mye mye mer

  922 02 764 christian@cody.no
 • Automasjonsingeniør, serviceelektroniker

  Einar Ottestad

  Einar er utdannet serviceelektroniker og jobber som automasjonsingeniør i Cody. Tidligere har han jobbet som automatiker i skipsbransjen. Akkurat som Morten har Einar også en hjemmebygget CNC fres hjemme. Som selvutnevnt "livstidsnerd" har Einar akseptert sin skjebne, og bærer tittelen med stolthet.

  957 42 051 einar@cody.no
 • Industrimekaniker, plastmekaniker, seniortekniker, kvalitetskontrollør

  Jan Henriksen

  952 05 610 jan@cody.no
 • Elkraftingeniør, elektriker

  Morten Hodne

  Morten er elkraftingeniør med fagbrev som elektriker og har bred erfaring med å følge prosjekter fra start til slutt. Han har jobbet både i offshore og landbasert industri. Morten er genuint interessert i mekatronikk og har laget sin egen CNC-fres hjemme i garasjen!

  morten@cody.no
 • Produktutvikler

  Robin Vinje

  Robin er produktutvikler hos Cody. Han har en mastergrad i produktdesign fra Oslo Met, og erfaring med mekanisk og industriell design.

  986 52 124 robin@cody.no