Hjem Våre tjenester Spesialmaskiner
Spesialmaskiner

Skreddersydde maskinløsninger

Som totalleverandør av maskiner tenker vi mekanisk konstruksjon, automasjon og brukervennlighet i ett.

Cody er en maskinbygger med bred erfaring med å utvikle maskiner som møter industriens behov. Som totalleverandør av maskiner tenker vi mekanisk konstruksjon, automasjon og brukervennlighet i ett. I Cody er vi nysgjerrige og allsidige. Det gjør oss flinke til å tenke nytt og annerledes. Ofte får vi derfor bygd inn flere maskinfunksjoner på mindre plass.

Vi utvikler nye produksjonsmetoder, optimaliserer eksisterende maskiner, bygger nye maskiner og utvikler testutstyr.

Kom til oss med alt fra små og enkle til store og komplekse maskinforespørsler. Vi følger prosessen grundig, designer i henhold til relevante standarder og er vant til høye dokumentasjonskrav.

Introduser oss gjerne for problemstillingen så tidlig som mulig, slik at vi kan følge prosjektet fra idéfase til konstruksjon, sammenstilling, testing og installasjon hos dere.

Gjennom årene har vi fått verdifull erfaring med maskinbygging i mange ulike bransjer, og vi elsker utfordringer fra stadig nye! Ta kontakt med oss hvis du trenger en samarbeidspartner for ditt utviklingsprosjekt! Vi gleder oss til å vise at vår erfaring og kompetanse innenfor engineering og problemløsning er nettopp det du trenger for å løse ditt problem.

“Vi er fornøyde med produktet vi har fått levert, rett og slett et resultat av godt samarbeid.” – Torgrim Andersen, site manager Ulefos Jernværk
Les mer om utviklingsprosessen
Magnus Skoglund Larsen
Salgssjef
Magnus Skoglund Larsen

Magnus er vår salgssjef, og med sin erfaring fra både mekanisk design, automasjon og prosjektledelse har han full kontroll på hva Cody kan levere. Han graver seg dypt ned i maskindirektivet, CE-merking og harmoniserte standarder slik at det vi leverer tilfredsstiller lover og regler.

991 22 505 magnus@cody.no
Trenger du en spesialmaskin?
Ta kontakt

Andre tjenester

Automatisering

Automatisering

Automasjonsløsninger som effektiviserer produksjonsprosesser og forbedrer lønnsomheten.

Produktutvikling

Produktutvikling

Vi har engasjerte og kunnskapsrike ingeniører som hjelper deg gjennom utviklingsprosessen.

Prototyping

Prototyping

Vi bygger små og store prototyper og småserier

Studier og forprosjekter

Studier og forprosjekter

Har du eller din bedrift har en ide eller ett ønske til forbedring? Da kan et forprosjekt sammen med Cody hjelpe deg i riktig retning.

Montasje- og løfteutstyr

Montasje- og løfteutstyr

Ikke alle montasje- og løfteoperasjoner kan løses med standard utstyr

Testutstyr

Testutstyr

Vi leverer utstyr for testing og logging - skreddersydd til dine behov.