Hjem Våre tjenester Montasje- og løfteutstyr
Montasje- og løfteutstyr

Spesiallaget montasje- og løfteutstyr til ditt behov

Ikke alle montasje- og løfteoperasjoner kan løses med standard utstyr

Løfteutstyr

Det finnes mye løfteutstyr på markedet, men om du ikke finner det du trenger, da kan vi her hos Cody hjelpe deg. Hos oss får du løfteutstyr som dekker akkurat ditt behov. Vi designer, beregner og godkjenner utstyret på lik linje med standard løfteutstyr.

Enten du ønsker å løfte produktet ditt på en spesifikk måte, det er vanskelig å få tak på eller har andre behov, så kan vi spesiallage løfteutstyr til deg.

Fortell oss om din løfteutfordring, så løser vi den.  

Montasjeutstyr

Det lages stadig mer fintfølende og avansert teknisk utstyr. Dermed trengs det også spesialverktøy og montasjeutstyr tilpasset operasjonene. Både for økt kvalitet og effektivitet, men også for bedre ergonomi og HMS for de ansatte.

Hos Cody hjelper vi daglig kundene våre med montasjeutstyr tilpasset deres behov. Det kan være alt fra store motoriserte jigger som holder produkter på flere tonn samtidig som det trygt kan roteres i alle retninger, til små spesialverktøy og jigger. Alt ettersom hva du som kunde trenger.

Vi har også utviklet hydrauliske pressverktøy som brukes for montering av komponenter.

Om du har behov for montasjeutstyr tilpasset ditt tilfelle så kan vi hjelpe deg.

Magnus Skoglund Larsen
Salgssjef
Magnus Skoglund Larsen

Magnus er vår salgssjef, og med sin erfaring fra både mekanisk design, automasjon og prosjektledelse har han full kontroll på hva Cody kan levere. Han graver seg dypt ned i maskindirektivet, CE-merking og harmoniserte standarder slik at det vi leverer tilfredsstiller lover og regler.

991 22 505 magnus@cody.no
Har du et spennende prosjekt?
Fortell oss
Sjekk ut Cody-prosessen
Vår prosess