Hjem Våre prosjekter TechnipFMC: Håndtering av tunge produkter under produksjon

TechnipFMC: Håndtering av tunge produkter under produksjon

Sikker håndtering av tunge og kostbare produkter er ofte en utfordring, spesielt når man har behov for god tilgang fra alle kanter ved montering.

Vi utvikler stadig verktøy og utstyr for manuell produksjon, og har her designet to verktøy for TechnipFMC.

Verktøyet kommer i to varianter, både fastmontert og mobil løsning. Når produktet monteres til verktøyet, viser en indikator om dette er utført korrekt før man trygt kan bruke utstyret. Verktøyene er designet og sertifisert til å håndtere 1000kg.

Ved å bruke disse verktøyene kan operatøren rotere produktet rundt to akser. I tillegg har verktøyet for fast montering høydejustering, slik at ergonomien blir god under montering av kritiske komponenter. Cody har stått for løsning, design, produksjon og sertifisering. Vi har kompetanse på relevante direktiver og standarder, og leverer våre produkter ferdig testet og CE-merket.

Magnus Skoglund Larsen
Salgssjef
Magnus Skoglund Larsen

Magnus er vår salgssjef, og med sin erfaring fra både mekanisk design, automasjon og prosjektledelse har han full kontroll på hva Cody kan levere. Han graver seg dypt ned i maskindirektivet, CE-merking og harmoniserte standarder slik at det vi leverer tilfredsstiller lover og regler.

991 22 505 magnus@cody.no