Hjem Våre prosjekter TechnipFMC - et hydraulisk forspenningsverktøy for produksjon av subseautstyr

TechnipFMC - et hydraulisk forspenningsverktøy for produksjon av subseautstyr

Bransje
Produksjon
Tjeneste
Spesialmaskiner

TechnipFMC avd. Stavanger produserer subseautstyr, og hadde behov for et forspenningsverktøy som kunne gjøre monteringen av sensorikk enklere i produkter med svært liten plass. Etter å ha designet verktøy for andre avdelinger i TechnipFMC , tok de kontakt med oss i Cody med nok en spennende utfordring. Vi produserte først en 3-tommer, og etter den var levert, testet og vi kom frem til endelig konsept, ble det også bestilt en 5-tommer. 

-En spennende jobb og leveranse, hvor vi på relativt kort tid produserte to verktøy av ulik størrelse, sier salgsjef i Cody Magnus Skoglund Larsen.

-Disse verktøyene har gjort det mulig å montere alle sensorene i én operasjon, og dermed bidratt til å forenkle og effektivisere monteringsprosessen i vår produksjon. Vi er svært fornøyde med jobben Cody har gjort med utvikling av disse verktøyene, og har positiv erfaring med support og oppfølging etter levering, avslutter TechnipFMC.

Magnus Skoglund Larsen
Salgssjef
Magnus Skoglund Larsen

Magnus er vår salgssjef, og med sin erfaring fra både mekanisk design, automasjon og prosjektledelse har han full kontroll på hva Cody kan levere. Han graver seg dypt ned i maskindirektivet, CE-merking og harmoniserte standarder slik at det vi leverer tilfredsstiller lover og regler.

991 22 505 magnus@cody.no