Nyhetsbrev

Få de siste sakene fra Cody på e-post

MINN MEG PÅ DETTE SENERE
Hjem /

jobb-hos-oss

Jobb hos oss

Cody er alltid på utkikk etter flinke folk. En av de viktigste egenskapene vi ser etter er evnen til å lære nye ting og sette seg raskt inn i nye problemstillinger.

For tiden er vi spesielt på jakt etter følgende profiler:

  • Kreative maskiningeniører som vil jobbe med produktutvikling og maskindesign. Vi bruker SolidWorks.

  • En fremoverlent selger som har evnen til å sette seg inn i hva Cody kan levere av tjenester.

  • En industridesigner med evne til å kombinere visuell design og materialbruk med krav til funksjon og økonomi.

  • En som er rå på programmering av PLSer, tuning av servomotorer og oppsett av automasjonsutstyr.

  • Programmerer med erfaring med: .NET, SQL, RaspberryPI, Python, Visual Studio, Azure

  • En prosjektleder for store og små tekniske prosjekter. Du må ha evne til å forhandle om ressurser internt, følge opp kunder, leverandører og medarbeidere, samt sørge for overholdelse av dokumentasjonskrav.

Hvis du har én, eller gjerne en kombinasjon av noen av disse egenskapene, bør du ta kontakt med daglig leder for en prat.

LITT OM OSS

Cody er uten tvil en av Norges mest spennende arbeidsplasser! Våre medarbeidere er innovative, engasjerte og allsidige mennesker som har det gøy på jobb! Vi setter oss inn i kundens behov og bruker våre kunnskaper og erfaringer til å utvikle nye tekniske løsninger for kunden. Trenger du en spesialdesignet robot? Vi fikser det! Skal du utvikle et helt nytt produkt? Vi hjelper deg både med selve utviklingen og med å lage produksjonsmaskinene du trenger for å serieprodusere produktet.

Cody leverer hele verdikjeden. Vi utvikler, konstruerer og bygger skreddersydde maskiner , med tilhørende løsninger innenfor automasjon, robotisering og digitale styringssystemer. Vi utvikler ideen og konseptet som løser kundens problem, står for alt fra 3D-tegning, innkjøp, montasje, programmering, testing, dokumentasjon og implementering – til overlevering av nøkkelferdig løsning hos kunden. Kunden trenger kun å forholde seg til Cody som totalleverandør av den tekniske løsningen. Kort fortalt utvikler og lager vi maskiner og utstyr som ikke finnes i dag, men som kunden trenger for å styrke sin konkurransekraft i morgen.

Kundene våre er bedrifter innenfor en rekke bransjer, blant annet farmasi, olje&gass, næringsmidler og annen produksjonsindustri.

I tillegg driver vi produktutvikling og prototyping for en rekke spennende og stadig nye kunder.


Aktuelt

CODY 20 ÅR

24. mai 2000 ble Cody stiftet av gründerne Tom Henriksen og Bjørn Haugseter. Med mottoet "Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert" vokste vi raskt og fikk kunder innen mange bransjer. Styrken vår ble allsidighet, engasjerte medarbeidere og innovative løsninger.

Finn ut mer ⟶

TRAINEE I CODY?

Trainee Vestfold og Telemark er et regionalt trainee-program som gir nyutdannede med mastergrad mulighet til å utplasseres hos spennende bedrifter i et midlertidig engasjement.

Finn ut mer ⟶

DRØMMEJOBB MED STOR VARIASJON

Norsk industri er i vinden, og vi merker økt etterspørsel etter våre tjenester – “Innovasjon for produksjon”. I høst har vi hatt gleden av å ønske to nyansatte velkommen til Cody! Christian Kirkemyr har fått tittelen produktutvikler og Einar Ottestad automatiker. Begge beskriver Cody som en skikkelig drømmejobb.

Finn ut mer ⟶

DAGLIG LEDER

Ken André Myhra Kihle

Ken André har en master i kybernetikk fra NTNU og har vært hos oss siden 2016. Han har blant annet jobbet med programmering, TITAAN, HMI, trådløs posisjonering, kvalitetssystem og salg. Siden februar 2019 er han daglig leder. Ken André er interessert i ølbrygging og fotball og konkurrerer med Magnus om å ha den særeste musikksmaken i Cody.

+47 992 24 842 ken.andre@cody.no