Nyhetsbrev

Få de siste sakene fra Cody på e-post

MINN MEG PÅ DETTE SENERE
Hjem /

trainee-i-cody

Trainee i Cody?

Trainee Vestfold og Telemark er et regionalt trainee-program som gir nyutdannede med mastergrad mulighet til å utplasseres hos spennende bedrifter i et midlertidig engasjement.

Målet med programmet er å gi bedrifter i regionen tilgang på høyt utdannet arbeidskraft, og gi den unge en spennende og attraktiv inngang til arbeidslivet og sin karrierevei. Cody har nylig blitt med i trainee-programmet og gleder oss til å ta imot en nyutdannet kandidat til våren.

– Vi er alltid på jakt etter talenter, men velger ofte kandidater som har noen år i arbeidslivet på baken. Ved å bli med i trainee-programmet får vi mulighet til å la en nyutdannet få vise seg frem, med helt fersk og oppdatert kompetanse, sier Ken André Myhra Kihle, daglig leder i Cody.

Programmet fungerer slik at trainee-ressursen ansettes i Trainee Vestfold og Telemark, og leies ut til medlemsbedriften i 6 måneder av gangen. Både bedriften og trainee får testet hverandre.

– Målet er selvfølgelig at traineen ender opp med et interessant jobbtilbud og fast ansettelse hos en av bedriftene etter endt program. Effekten av slike ordninger har vist at over 75% av traineene blir fast engasjert og bosetter seg i regionen, forteller Jan Inge Galtung Nilsen, daglig leder i Trainee Vestfold og Telemark.

Vi ser etter en trainee med utdanning innen maskin, automasjon/robotteknikk og IT. Opptaksperioden er i oktober og april - les mer og søk her

DAGLIG LEDER

Ken André Myhra Kihle

Ken André har en master i kybernetikk fra NTNU og har vært hos oss siden 2016. Han har blant annet jobbet med programmering, TITAAN, HMI, trådløs posisjonering, kvalitetssystem og salg. Siden februar 2019 er han daglig leder. Ken André er interessert i ølbrygging og fotball og konkurrerer med Magnus om å ha den særeste musikksmaken i Cody.

+47 992 24 842 ken.andre@cody.no