Hjem Aktuelt Cody 20 år

Cody 20 år

Cody ble stiftet 24. mai 2000 av gründerne Tom Henriksen og Bjørn Haugseter. I starten var det bare de de to, og både salg, design, automasjon, maskinering, montasje og dokumentasjon ble for det meste utført av dem i et lokale på Raset i Skien.

ABB og AnaTec var blant de gode, lokale kundene i oppstartsårene og ga duoen mange spennende prosjekter.

Mottoet var: "Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert." -Pippi Langstrømpe

Med årene ble det behov for flere medarbeidere som fikk jobbe innen mange ulike bransjer, som olje & gass, farmasi, radiofarmasi og forsvar. Styrken vår ble allsidighet, engasjerte medarbeidere og innovative løsninger.

I 2012 flyttet vi inn i nye lokaler på Rødmyr i Skien, hvor vi fortsatt holder til. Det kommer fortsatt inn folk her som trenger hjelp til ting vi aldri har hørt om før, og vi bruker erfaringen vi har til å stadig løse nye utfordringer.

Vi hadde planer om en storslått feiring av jubileet, men på grunn av pandemisituasjonen får vi ikke til dette ennå, selv om alle våre ansatte er på jobb. Vi får ta det igjen en annen gang!

Jeg vil gjerne takke alle medarbeidere, kunder, samarbeidspartnere og leverandører for de første 20 år!

Til slutt vil jeg nevne at Cody alltid er på utkikk etter nye medarbeidere. Les mer om det her.

Hilsen Ken Andre Myhra Kihle Daglig leder

Daglig leder
Ken André Myhra Kihle

Ken André har en master i kybernetikk fra NTNU og har erfaring med programmering, automasjon, kontrollsystemer og kvalitetsledelse. Siden 2019 har han vært vår daglige leder.

992 24 842 ken.andre@cody.no