Nyhetsbrev

Få de siste sakene fra Cody på e-post

MINN MEG PÅ DETTE SENERE
Hjem /

ulefos-jernvaerk-boremaskin-for-kumring-produksjon

Ulefos Jernværk: Boremaskin for kumring produksjon

Vi har gjennomført vårt første store prosjekt for Ulefos Jernværk. Ulefos tok kontakt da de hadde behov for en forbedret prosess som benyttes i produksjon av kumringer. Prosessen har eksistert i lang tid, og er både manuell og tungvinn, og lite HMS-vennlig. Vi tok utfordringen og sørget for at de nå har en maskin som gjør samme jobben, men på en mer effektiv måte, i tillegg til garanti for at det blir perfekt resultat hver gang. Dette avlaster operatørene, er enklere, raskere, sikrere og billigere. 

Maskinen leverte vi i april i år, og det som ble levert var et helt annet produkt enn den som var først bestilt.  - Med god kommunikasjon underveis, kom vi stadig frem til nye endringer og tilpasninger som resulterte i en mer universell maskin enn først tiltenkt, sier prosjektleder hos Cody, Anders Laursen. 


 - Vi er fornøyde med produktet vi har fått levert, rett og slett et resultat av godt samarbeid, sier Torgrim Andersen, site manager, Ulefos Jernværk.

Salgssjef

Magnus Skoglund Larsen

Magnus er vår salgssjef, og med sin erfaring fra både mekanisk design, automasjon og prosjektledelse har han full kontroll på hva Cody kan levere. Han graver seg dypt ned i maskindirektivet, CE-merking og harmoniserte standarder slik at det vi leverer tilfredsstiller lover og regler. Magnus er ekstremt interessert i hornhøyttalere og går ikke av veien for å bygge om huset for å bedre akustikken.

+47 991 22 505 magnus@cody.no