Hjem Våre prosjekter Ulefos jernverk: Boremaskin for kumring produksjon

Ulefos jernverk: Boremaskin for kumring produksjon

Vi har gjennomført vårt første store prosjekt for Ulefos Jernværk. Ulefos tok kontakt da de hadde behov for en forbedret prosess som benyttes i produksjon av kumringer.

Prosessen har eksistert i lang tid, og er både manuell og tungvinn, og lite HMS-vennlig. Vi tok utfordringen og sørget for at de nå har en maskin som gjør samme jobben, men på en mer effektiv måte, i tillegg til garanti for at det blir perfekt resultat hver gang. Dette avlaster operatørene, er enklere, raskere, sikrere og billigere. 

Men maskinen som ble levert var et helt annet produkt enn den som var først bestilt.  - Med god kommunikasjon underveis, kom vi stadig frem til nye endringer og tilpasninger som resulterte i en mer universell maskin enn først tiltenkt, sier prosjektleder hos Cody, Anders Laursen. 

“Vi er fornøyde med produktet vi har fått levert, rett og slett et resultat av godt samarbeid.” – Torgrim Andersen, site manager, Ulefos Jernværk
Boremaskin for kumringer i ulike dimensjoner
Magnus Skoglund Larsen
Salgssjef
Magnus Skoglund Larsen

Magnus er vår salgssjef, og med sin erfaring fra både mekanisk design, automasjon og prosjektledelse har han full kontroll på hva Cody kan levere. Han graver seg dypt ned i maskindirektivet, CE-merking og harmoniserte standarder slik at det vi leverer tilfredsstiller lover og regler.

991 22 505 magnus@cody.no