Hjem Våre prosjekter TechnipFMC: Pressverktøy for nålelager

TechnipFMC: Pressverktøy for nålelager

Bransje
Produksjon
Tjeneste
Automatisering

Cody har for Technip FMC Kongsberg utviklet en rekke produksjonsverktøy. TechnipFMC produserer høyteknologiske produkter hvor sikkerhet, nøyaktighet og kontroll på produksjonen er helt essensielt for å nå deres kunders krav og forventninger. I den sammenheng har vi laget et verktøy for innpressing av nålelager i maskinerte komponenter – med automatisk logging av resultater fra prosessen.

Selve verktøyet er designet fra grunnen av, basert på TechnipFMC spesifikke funksjonskrav, og har et styresystem basert på Codys digitale løsning TITAAN. Systemet veileder operatøren gjennom arbeidsprosessen og gir tilbakemelding på om operasjonene er vellykkede eller underkjente. Når et produkt er ferdig sammenstilt, genereres det en elektronisk rapport som inneholder alle resultater, produktets serienummer, og ID på den aktuelle operatør som utførte sammenstillingen. Rapporten kan sendes til overordnet ERP eller MES-system.

Monteringen av lager er et kritisk steg i produksjonen, og med et verktøy som dette kan man overvåke og oppdage feil som måtte oppstå underveis, slik at dette kan rettes opp før det blir kostbart og påvirker senere produksjon.

Denne maskinen viser hvordan TITAAN kan brukes for å sikre kvalitet og dokumentasjon på manuelle og semi-automatiske operasjoner i et produksjonsmiljø.

Magnus Skoglund Larsen
Salgssjef
Magnus Skoglund Larsen

Magnus er vår salgssjef, og med sin erfaring fra både mekanisk design, automasjon og prosjektledelse har han full kontroll på hva Cody kan levere. Han graver seg dypt ned i maskindirektivet, CE-merking og harmoniserte standarder slik at det vi leverer tilfredsstiller lover og regler.

991 22 505 magnus@cody.no