Hjem Aktuelt Industriuka 2024

Vi var på Industriuka i Porsgrunn 12.-13. juni

Industriuka i Porsgrunn er en stor industrimesse med inspirerende konferanser, massevis av seminarer, frokostmøter og workshops koblet sammen med uformelle møteplasser, sosiale happenings og spennende arrangementer.

Messestand med Sintef

Cody hadde dette året en spennende stand sammen med våre kjære venner i Sintef. Her var det mulighet for å ta en virtuell tur blant flere av våre maskiner med VR-briller og se noen virkelige eksempler på maskiner og produkter vi har utviklet.

Mange tok turen innom vår stand

Horizon Europe-prosjektet STARHAUS

I et tidligere Horizon2020-prosjekt kalt DIY4U laget vi en ultramodulær labmaskin kalt MDF (Manufacturing Demonstration Facility) eller FabLab (Fabrication Laboratory) for å demonstrere produksjon av skreddersydd vaskemiddel. I STARHAUS-prosjektet, som vi har sammen med SINTEF og flere andre europeiske selskaper, skal vi bruke den samme maskinen til å demonstere hvordan denne teknologien kan brukes til å muliggjøre personlig tilpasning innen andre segmenter, som drikke, frokostblanding, dyrefôr og gjødsel.

Men aller først ville vi gi Industriukas gjester muligheten til å bestille sin personlige fargemiks av Nonstop fra maskinen via lysorgel!

Nominasjon til Power Award 2024

Cody var en av tre nominerte til årets Power Award 2024 for sitt samarbeid med Vianode gjennom GreenBox-prosjektet. Nominasjonskomiteen skriver dette om nominasjonen:

"Cody er nominert for sitt samarbeid med Vianode gjennom Greenbox prosjektet. Vianode har utviklet en banebrytende teknologi for produksjon av materialer til batterier med en prosess som forbedrer fotavtrykket med 90%. Prosjektet går ut på å lage digitale tvillinger av industriprosesser. På denne måten kan etablering, drift og utvikling av industriprosesser gjøres digitalt før de settes ut i kostnadskrevende og risikofylte grep i fysiske fabrikker og prosesser. Cody sitt bidrag inn i Greenbox går ut på å automatisere prøvetaking, preparering og analyse for å tilgjengeliggjøre robuste og hyppige målinger fra prosessen med betraktelig lavere tidsforsinkelse enn i dag."

Daglig leder
Ken André Myhra Kihle

Ken André har en master i kybernetikk fra NTNU og har erfaring med programmering, automasjon, kontrollsystemer og kvalitetsledelse. Siden 2019 har han vært vår daglige leder.

992 24 842 ken.andre@cody.no