Hjem Aktuelt Bli med Cody på nye eventyr!

Bli med Cody på nye eventyr!

Når en gjeng produktutviklere, automasjonsingeniører og industrimekanikere som du vanligvis finner på verkstedet i flanellskjorta med en skrutrekker i hånda skal ut på teambuildingtur, så er kanskje ikke det første du tenker at de skal på glamping?

Men joda, vi la ut på glamping-tur i villmarken, med noko attåt! Alibiet vårt var nok at dette var glamping inkl. off-road sykling. Turen gikk til Gautefall og Norrøna Canvas camp, i Telemarks skoger.

Ved første øyekast minner Canvas Hotel om en afrikansk safari-lodge. Tradisjonelle kirgisiske yurter og spesialdesignede hustelt ligger spredt rundt i landskapet. Man kan velge å slappe av i de vedfyrte badstuene eller i et av deres utendørs badekar. De har egen kokk og det serveres helt nydelige måltider.

Vi i Cody prøver å få til én teambuildingaktivitet i året. Det er viktig for trivselen og alle trenger å koble av og tenke på annet enn jobb i ny og ne. Selv om både telefoner og datamaskiner var med dersom nødvendig så klart…

Vi la ut på ferd tirsdag formiddag midt i juni og var hjemme igjen onsdag ettermiddag med litt ekstra “zen” og nye minner i bagasjen. Pluss litt støle kropper fra syklingen så klart.. Vi var veldig heldige med været og kunne derfor nyte godt av hele campens fasiliteter.

Viktig å ta vare på samholdet

- Alle er enige om at teambuilding i villmarken er en god idé. Da er man langt vekk fra andre alternativer, som gjør at man holder sammen, og man opplever noe man ikke gjør hver dag sammen. Det var gode middager og samtaler til langt utover sommernatten. Som produktutvikler Christian Skoe sa det: - “Alle var i seng før morran.”

Vår forrige teamtur var til flotte Folldal med hesteridning og fisketur, så støle kropper, nye opplevelser og fin natur har vært en fellesnevner her, sier daglig leder Ken André Myhra Kihle. – Vi har en arbeidsplass som gir oss spennende og krevende arbeidsoppgaver. Vi har det gøy på jobb, men vi har et høyt tempo, og  det å sette seg inn i stadig nye utviklingsprosjekter krever mye av de ansatte. Da synes jeg det er viktig å få ting litt på avstand og gjøre noe helt annet sammen. Vi gjort flere nyansettelser de siste årene – også gjennom Covid-perioden - og det er viktig for meg å ta vare på og videreføre det samholdet vi har i Cody.

Magnus Skoglund Larsen
Salgssjef
Magnus Skoglund Larsen

Magnus er vår salgssjef, og med sin erfaring fra både mekanisk design, automasjon og prosjektledelse har han full kontroll på hva Cody kan levere. Han graver seg dypt ned i maskindirektivet, CE-merking og harmoniserte standarder slik at det vi leverer tilfredsstiller lover og regler.

991 22 505 magnus@cody.no