Hjem Våre prosjekter Bouvet: Kafferobot predikerer og serverer akkurat det du trenger

Bouvet: Kafferobot predikerer og serverer akkurat det du trenger

Tjeneste
Automatisering

For å illustrere teknologimulighetene som finnes i norsk industri, har Bouvet utviklet verdens første automatiserte kaffemaskin med robotarm!

Kafferoboten er intelligent og ved hjelp av ansiktsscanning og AI/maskinlæring forstår den hvilken varm drikk du trenger akkurat nå – og lager den til deg! Kanskje du er trøtt og trenger en dobbel espresso? Eller blodsukkeret er lavt og du trenger en kakao? Kafferoboten demonstrer "buzzwords" i praksis: IoT, Big Data, digital tvilling, maskinlæring og AI.

Cody ble engasjert for å utvikle og produsere griperen som forsiktig trekker ut pappkoppene og serverer nytraktet kaffe til deg. Uten å søle, velte eller klemme pappkoppen for hardt.

Fikk du lyst på kaffe servert av en robotbarrista? Ta turen innom Herøya Industripark! Eller kanskje lurer du på hvilken varm drikke du trenger akkurat nå? Les mer om teknologien bak kafferoboten her.

Daglig leder
Ken André Myhra Kihle

Ken André har en master i kybernetikk fra NTNU og har erfaring med programmering, automasjon, kontrollsystemer og kvalitetsledelse. Siden 2019 har han vært vår daglige leder.

992 24 842 ken.andre@cody.no