Nyhetsbrev

Få de siste sakene fra Cody på e-post

MINN MEG PÅ DETTE SENERE

AUTOMATISERING

Hjem /

automatisering

Automatisering

Produksjon- og prosessindustri blir stadig mer automatisert og det kreves ofte komplekse systemer for å innfri krav om produktivitet, pålitelighet og sikkerhet. Cody har lang erfaring med å integrere forskjellige typer teknologi i våre systemer. Vi jobber tett med våre leverandører slik at vi holder oss oppdatert. Systemene vi lager sørger for at kundene våre har oversikt – helt fra sensor til kontrollsystem og rapportering.

  • PLS
  • Industriell IT
  • Elektronikk og instrumentering
  • Robotstyring
  • Logging og rapportering
  • HMI
  • Nettverk og fjerndiagnostikk
  • Vision-systemer
  • Servodrift

LOGGING OG RAPPORTERING

Cody AS leverer systemer for logging og rapportering av produksjonsdata. Basert på kundens ønsker kan vi tilby produkter og tjenester som muliggjør sporbarhet og analyse av produksjonen. Se eget avsnitt om TITAAN.

PLS

Sentralt i de fleste automatiserte systemer står en PLS (Programmerbar Logisk Styring), en datamaskin som er spesiallaget for å ta beslutninger basert på inn- og utsignaler. Programmering av PLS er en av våre kjernekompetanser, og inngår i de fleste av våre leveranser innen maskineri og automasjon. Vi har ekspertise i Allen Bradley, Siemens, Unitronics, Mitsubishi og Phoenix, men kan også programmere ethvert annet fabrikat om ønskelig.

HMI

Alle maskiner må kunne styres av en operatør, enten ved hjelp av knapper og lys, paneler eller distribuerte kontrollsystem på egne datamaskiner. Cody hjelper kunden til å finne den optimale HMI (Human-Machine Interface) for maskinen vi skal lage. Vi har lang erfaring med FactoryTalk View, TIA Portal/WinCC, iX HMI, Unitronics, Citect og Wonderware.

INDUSTRIELL IT

I moderne produksjon er det et stadig større behov for å koble sammen produksjonsutstyr og IT-systemer, for utveksling av data, oppskrifter, rapportering med mer. Cody følger utviklingen og har blandt annet lansert en egen applikasjon for dette. Se eget avsnitt om TITAAN.

NETTVERK OG FJERNDIAGNOSTIKK

Et strukturert og sikkert nettverk er nødvendig for å sikre oppetid. Vi bruker anerkjente produkter, hovedsaklig fra Allen Bradley og Cisco, for å designe en topologi som ivaretar effektivitet og sikkerhet. Vi tilbyr også løsninger for fjerntilkobling og diagnostikk på maskiner via vår VPN-struktur.

ELEKTRONIKK OG INSTRUMENTERING

Våre maskiner blir selvfølgelig levert med el-skjema i henhold til gjeldende standard. Codys ingeniører designer, tegner og instrumenterer styresystemet for å lage robuste maskiner som møter kundens krav

VISION-SYSTEMER

Cody har god erfaring med vision-systemer fra blant annet Cognex. Kameraene har vi benyttet til produktinspeksjon, skriftgjenkjenning (OCR), loggføring, måling og posisjonering. Vi har også tatt i bruk maskinlæring for produktinspeksjon og produktgjenkjenning.

ROBOTSTYRING

Roboter er en sentral del av moderne produksjon og Cody leverer både maskiner med egne roboter og maskiner som samhandler med eksisterende robotløsninger.

SERVODRIFT

Vi har lang erfaring med avanserte servosystemer for hurtig og nøyaktig posisjonering. Servomotorer kombinerer fleksibilitet, kontroll og nøyaktighet.

Salgssjef

Magnus Skoglund Larsen

Magnus er vår salgssjef, og med sin erfaring fra både mekanisk design, automasjon og prosjektledelse har han full kontroll på hva Cody kan levere. Han graver seg dypt ned i maskindirektivet, CE-merking og harmoniserte standarder slik at det vi leverer tilfredsstiller lover og regler. Magnus er ekstremt interessert i hornhøyttalere og går ikke av veien for å bygge om huset for å bedre akustikken.

+47 991 22 505 magnus@cody.no