Hjem Aktuelt Ville vært galskap å ikke søke denne jobben

Ville vært galskap å ikke søke denne jobben

Anders har en bachelor i elektronikk fra Porsgrunn, og har lang erfaring som prosjektleder. Sist fra Malthe Winje, der han jobbet mye mot vann, avløp og industri, med design og programmering. En variert rolle han trivdes i, men så kom han over stillingsannonsen som prosjektleder i Cody. 

- Det var en tilfeldighet at jeg så den annonsen. Jeg hadde jo hørt om Cody før, og kom raskt frem til at det ville være galskap å ikke søke. For hvem vil vel ikke jobbe et sted der man kan leve “nerde-drømmen” fullt ut med maskiner og utstyr så langt øyet kan se?, ler Anders. 

Heldigvis har rollen innfridd, og Anders sier han trives utrolig godt. - Det er ikke så faste rammer på det vi driver med, siden vi lager “one-offs”. Det er noe som trigger en ingeniørsjel, smiler han. 

Delekultur og høyt under taket

En ting Anders ønsker å trekke frem som han er positivt overrasket over er hvordan alle kollegaene med glede deler sin kunnskap, og sine erfaringer med hverandre.
- Det er ikke sånn at man verner om sine ting, som kan være litt typisk denne bransjen. Alle deler med alle, det er uformelt og stor takhøyde. Det er tydelig at alle brenner enormt for det de gjør, og det er det som betyr noe. Alle har innflytelse og kan komme med sine meninger, og blir hørt. 

-Jeg har også lært veldig mye her, jeg kunne mye om elektronikk og styringssystemer, men nå har jeg lært mye om mekatronikk, og fått en større helhet i faget. Jeg har også en variert arbeidshverdag med både tid bak skjerm, og ute på verkstedet, avslutter han.

Avhengig av tilpasningsdyktige ansatte

- I Cody jobber vi hele tiden med nye teknologier, nye problemstillinger og nye kunder. I vår hverdag kan forutsetninger og planer endre seg raskt, særlig i disse tider med krig og pandemiutfordringer. Da er vi avhengige av gode prosjektledere med evnen til å gjøre gode tiltak når kartet ikke lenger stemmer med terrenget. Anders er en slik prosjektleder. Han har erfaring med alle faser av typiske utviklingsprosjekter, og bidrar sterkt inn i alle prosjekter han involveres i. Vi er superfornøyde med å ha fått Anders med på laget, sier daglig leder Ken André Myhra Kihle.

Daglig leder
Ken André Myhra Kihle

Ken André har en master i kybernetikk fra NTNU og har erfaring med programmering, automasjon, kontrollsystemer og kvalitetsledelse. Siden 2019 har han vært vår daglige leder.

992 24 842 ken.andre@cody.no