Hjem Aktuelt Hjemflytter fant veien fra Fredrikstad til Cody

Hjemflytter fant veien fra Fredrikstad til Cody

Robin er 35 år, og har et fagbrev som tømrer og ble ferdig med en mastergrad i produktdesign fra Oslo Met i 2019. Etter det fikk han jobb i Eker Design. Robin er opprinnelig fra Skien og med kjæreste, venner og familie her i traktene var det allerede mye pendling frem og tilbake. Så kjøpte paret hus, og da ble det raskt tydelig at en jobb her hjemme var neste på listen. 

Robin så en utlyst stilling som produktutvikler her i Cody, og ble kalt inn til intervju, som ble et svært positivt møte. - Jeg ble raskt imponert over de som møtte meg på intervju, de var veldig åpne og imøtekommende, og jeg syntes prosjektene til Cody var utrolig variert og spennende. Jeg fikk raskt følelsen av at her hadde jeg noe å bidra med, sier han. Jeg hadde ikke trivdes i et miljø der man gjør det samme dag ut og dag inn, og sjelden lærer noe nytt.

Står til forventningene. 

Etter en måned er Robin tydelig på at jobben står til forventningene. - Det er et veldig godt miljø hos Cody, alle har tatt meg godt imot og det er et veldig inkluderende miljø. Jeg er spesielt overrasket over åpenheten og deling blant de ansatte, det er ikke så mye hemmelighold som kan være litt typisk for denne bransjen. 

Daglig leder Ken André er også svært fornøyd med å ha fått Robin med på laget. - Han tar med seg mye spennende kompetanse innen produktdesign og additiv produksjon som vil gjøre oss til bedre produktutviklere.

Daglig leder
Ken André Myhra Kihle

Ken André har en master i kybernetikk fra NTNU og har erfaring med programmering, automasjon, kontrollsystemer og kvalitetsledelse. Siden 2019 har han vært vår daglige leder.

992 24 842 ken.andre@cody.no