Nyhetsbrev

Få de siste sakene fra Cody på e-post

MINN MEG PÅ DETTE SENERE
Hjem /

hjemflytter-fant-veien-fra-fredrikstad-til-cody

Hjemflytter fant veien fra Fredrikstad til Cody

Vi styrker laget nok en gang! I mars hadde vi gleden av å ønske enda en nyansatt velkommen til Cody! Robin Vinje er vår nye produktutvikler. Robin var på flyttefot til hjemtraktene etter noen år med utdannelse i Oslo og jobb i Fredrikstad, og så seg raskt ut Cody som en attraktiv arbeidsgiver.

Robin er 35 år, og har et fagbrev som tømrer og ble ferdig med en mastergrad i produktdesign fra Oslo Met i 2019. Etter det fikk han jobb i Eker Design. Robin er opprinnelig fra Skien og med kjæreste, venner og familie her i traktene var det allerede mye pendling frem og tilbake. Så kjøpte paret hus, og da ble det raskt tydelig at en jobb her hjemme var neste på listen. 

Robin så en utlyst stilling som produktutvikler her i Cody, og ble kalt inn til intervju, som ble et svært positivt møte. - Jeg ble raskt imponert over de som møtte meg på intervju, de var veldig åpne og imøtekommende, og jeg syntes prosjektene til Cody var utrolig variert og spennende. Jeg fikk raskt følelsen av at her hadde jeg noe å bidra med, sier han. Jeg hadde ikke trivdes i et miljø der man gjør det samme dag ut og dag inn, og sjelden lærer noe nytt.

Står til forventningene. 

Etter en måned er Robin tydelig på at jobben står til forventningene. - Det er et veldig godt miljø hos Cody, alle har tatt meg godt imot og det er et veldig inkluderende miljø. Jeg er spesielt overrasket over åpenheten og deling blant de ansatte, det er ikke så mye hemmelighold som kan være litt typisk for denne bransjen. 

Daglig leder Ken André er også svært fornøyd med å ha fått Robin med på laget. - Han tar med seg mye spennende kompetanse innen produktdesign og additiv produksjon som vil gjøre oss til bedre produktutviklere.DAGLIG LEDER

Ken André Myhra Kihle

Ken André har en master i kybernetikk fra NTNU og har vært hos oss siden 2016. Han har blant annet jobbet med programmering, TITAAN, HMI, trådløs posisjonering, kvalitetssystem og salg. Siden februar 2019 er han daglig leder. Ken André er interessert i ølbrygging og fotball og konkurrerer med Magnus om å ha den særeste musikksmaken i Cody.

+47 992 24 842 ken.andre@cody.no