Nyhetsbrev

Få de siste sakene fra Cody på e-post

MINN MEG PÅ DETTE SENERE
Hjem /

bli-med-cody-pa-nye-eventyr

Bli med Cody på nye eventyr!

Når en gjeng produktutviklere, automasjonsingeniører og industrimekanikere som du vanligvis finner på verkstedet i flanellskjorta med en skrutrekker i hånda skal ut på teambuildingtur, så er kanskje ikke det første du tenker at de skal på glamping? Men joda, vi la ut på glamping-tur i villmarken, med noko attåt! Alibiet vårt var nok at dette var glamping inkl. off-road sykling. Turen gikk til Gautefall og Norrøna Canvas camp, i Telemarks skoger.  

Ved første øyekast minner Canvas Hotel om en afrikansk safari-lodge. Tradisjonelle kirgisiske yurter og spesialdesignede hustelt ligger spredt rundt i landskapet. Man kan velge å slappe av i de vedfyrte badstuene eller i et av deres utendørs badekar. De har egen kokk og det serveres helt nydelige måltider.

Vi i Cody prøver å få til én teambuildingaktivitet i året. Det er viktig for trivselen og alle trenger å koble av og tenke på annet enn jobb i ny og ne. Selv om både telefoner og datamaskiner var med dersom nødvendig så klart…

Vi la ut på ferd tirsdag formiddag midt i juni og var hjemme igjen onsdag ettermiddag med litt ekstra “zen” og nye minner i bagasjen. Pluss litt støle kropper fra syklingen så klart.. Vi var veldig heldige med været og kunne derfor nyte godt av hele campens fasiliteter.

Planleggingskomitéen her i Cody (Kjetil) er faktisk så ålreit at han sender ut en forespørsel i forkant om alle har lyst til å være med på planlagt aktivitet. Alle skal ha forutsetninger for å kunne kose seg! 

Hovedaktiviteten var offroad-sykling på elsykler i ulendt terreng og vi er en gjeng med varierende sykkelferdigheter. Likevel ble det, med god hjelp fra sykkelguiden vår, en adrenalinfylt og god opplevelse for alle sammen. Alle holdt seg på hjul, tross både fjellskrenter og trange hengebruer som en del av ruta.

Viktig å ta vare på samholdet

- Alle er enige om at teambuilding i villmarken er en god idé. Da er man langt vekk fra andre alternativer, som gjør at man holder sammen, og man opplever noe man ikke gjør hver dag sammen. Det var gode middager og samtaler til langt utover sommernatten. Som produktutvikler Christian Skoe sa det: - “Alle var i seng før morran.” 

Vår forrige teamtur var til flotte Folldal med hesteridning og fisketur, så støle kropper, nye opplevelser og fin natur har vært en fellesnevner her, sier daglig leder Ken André Myhra Kihle. – Vi har en arbeidsplass som gir oss spennende og krevende arbeidsoppgaver. Vi har det gøy på jobb, men vi har et høyt tempo, og  det å sette seg inn i stadig nye utviklingsprosjekter krever mye av de ansatte. Da synes jeg det er viktig å få ting litt på avstand og gjøre noe helt annet sammen. Vi gjort flere nyansettelser de siste årene – også gjennom Covid-perioden - og det er viktig for meg å ta vare på og videreføre det samholdet vi har i Cody.