Nyhetsbrev

Få de siste sakene fra Cody på e-post

MINN MEG PÅ DETTE SENERE
TWERG

MASKIN­KONSTRUKSJON

Hjem /

maskin-konstruksjon

Maskinkonstruksjon

Cody er en maskinbygger med bred erfaring med å utvikle maskiner som møter industriens behov – som fleksibiliteten som oppnås ved bruk av avansert kamerateknologi og robotisering, kraften og kapasiteten store hydrauliske anlegg tilbyr, eller hurtigheten til kamstyrte maskiner.

Som totalleverandør av maskiner tenker vi mekanisk konstruksjon, automasjon og brukervennlighet i ett. I Cody er vi nysgjerrige og ærgjerrige. Det gjør oss flinke til å tenke nytt og annerledes. Ofte får vi derfor bygd inn flere maskinfunksjoner på mindre plass.

Vi utvikler nye produksjonsmetoder, optimaliserer eksisterende maskiner, bygger nye maskiner og utvikler testutstyr.

Kom til oss med alt fra små og enkle til store og komplekse maskinforespørsler. Vi følger prosessen grundig, designer i henhold til relevante standarder og er vant til høye dokumentasjonskrav.

Introduser oss gjerne for problemstillingen så tidlig som mulig, slik at vi kan følge prosjektet fra idéfase til konstruksjon, sammenstilling, testing og installasjon hos dere.

Gjennom årene har vi fått verdifull erfaring med maskinbygging i mange ulike bransjer, og vi elsker utfordringer fra stadig nye! Ta kontakt med oss hvis du trenger en samarbeidspartner for ditt utviklingsprosjekt! Vi gleder oss til å vise at vår erfaring og kompetanse innenfor engineering og problemløsning er nettopp det du trenger for å utvikle din maskin.

Salgssjef

Magnus Skoglund Larsen

Magnus er vår salgssjef, og med sin erfaring fra både mekanisk design, automasjon og prosjektledelse har han full kontroll på hva Cody kan levere. Han graver seg dypt ned i maskindirektivet, CE-merking og harmoniserte standarder slik at det vi leverer tilfredsstiller lover og regler. Magnus er ekstremt interessert i hornhøyttalere og går ikke av veien for å bygge om huset for å bedre akustikken.

+47 991 22 505 magnus@cody.no

Prosjekter