Home Om Cody Jobb hos oss

Jobb hos oss

Cody er alltid på utkikk etter flinke folk. En av de viktigste egenskapene vi ser etter er evnen til å lære nye ting og sette seg raskt inn i nye problemstillinger.

For tiden er vi spesielt på jakt etter følgende profiler:

  • Kreative maskiningeniører som vil jobbe med produktutvikling og maskindesign. Vi bruker SolidWorks.

  • En fremoverlent selger som har evnen til å sette seg inn i hva Cody kan levere av tjenester.

  • En industridesigner med evne til å kombinere visuell design og materialbruk med krav til funksjon og økonomi.

  • En som er rå på programmering av PLSer, tuning av servomotorer og oppsett av automasjonsutstyr.

  • Programmerer med erfaring med: .NET, SQL, RaspberryPI, Python, Visual Studio, Azure

  • En prosjektleder for store og små tekniske prosjekter. Du må ha evne til å forhandle om ressurser internt, følge opp kunder, leverandører og medarbeidere, samt sørge for overholdelse av dokumentasjonskrav.

Hvis du har én, eller gjerne en kombinasjon av noen av disse egenskapene, bør du ta kontakt med daglig leder for en prat.

Feiring av stor kontrakt

Litt om oss

Cody er uten tvil en av Norges mest spennende arbeidsplasser! Våre medarbeidere er innovative, engasjerte og allsidige mennesker som har det gøy på jobb! Vi setter oss inn i kundens behov og bruker våre kunnskaper og erfaringer til å utvikle nye tekniske løsninger for kunden. Trenger du en spesialdesignet robot? Vi fikser det! Skal du utvikle et helt nytt produkt? Vi hjelper deg både med selve utviklingen og med å lage produksjonsmaskinene du trenger for å serieprodusere produktet.

Cody leverer hele verdikjeden. Vi utvikler, konstruerer og bygger skreddersydde maskiner , med tilhørende løsninger innenfor automasjon, robotisering og digitale styringssystemer. Vi utvikler ideen og konseptet som løser kundens problem, står for alt fra 3D-tegning, innkjøp, montasje, programmering, testing, dokumentasjon og implementering – til overlevering av nøkkelferdig løsning hos kunden. Kunden trenger kun å forholde seg til Cody som totalleverandør av den tekniske løsningen. Kort fortalt utvikler og lager vi maskiner og utstyr som ikke finnes i dag, men som kunden trenger for å styrke sin konkurransekraft i morgen.

Kundene våre er bedrifter innenfor en rekke bransjer, blant annet farmasi, olje&gass, næringsmidler og annen produksjonsindustri.

I tillegg driver vi produktutvikling og prototyping for en rekke spennende og stadig nye kunder.

Innvielse av ny monteringshall
Jobb hos oss

+47