Cody 20 år

Cody 20 år

Cody ble stiftet 24. mai 2000 av gründerne Tom Henriksen og Bjørn Haugseter. I starten var det bare de de to, og både salg, design, automasjon, maskinering, montasje og dokumentasjon ble for det meste utført av dem i et lokale på Raset i Skien. ABB og AnaTec var blant de gode, lokale kundene i oppstartsårene og ga duoen mange spennende prosjekter.

Mottoet var (og er?) kanskje: "Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg sikkert." -Pippi Langstrømpe

Med årene ble det behov for flere medarbeidere som fikk jobbe innen mange ulike bransjer, som olje & gass, farmasi, radiofarmasi og forsvar. Styrken vår ble allsidighet, engasjerte medarbeidere og innovative løsninger.

I 2012 flyttet vi inn i nye lokaler på Rødmyr i Skien, hvor vi fortsatt holder til. Det kommer fortsatt inn folk her som trenger hjelp til ting vi aldri har hørt om før, og vi bruker erfaringen vi har til å stadig løse nye utfordringer.

Vi hadde planer om en storslått feiring av jubileet, men på grunn av pandemisituasjonen får vi ikke til dette ennå, selv om alle våre ansatte er på jobb. Vi får ta det igjen en annen gang!

Jeg vil gjerne takke alle medarbeidere, kunder, samarbeidspartnere og leverandører for de første 20 år!

Til slutt vil jeg nevne at Cody nå søker nye medarbeidere innen automasjon og produktutvikling. Les mer om det her.

Hilsen Ken Andre Myhra Kihle Daglig leder

CEO

Ken André Myhra Kihle

Ken André has a Master's Degree in Cybernetics from the Norwegian University of Science and Technology. He has been with Cody since 2016, working with programming, TITAAN, HMI, wireless positioning, quality system and sales. From february 2019 he became CEO of Cody. Ken André is a hobby beer brewer, soccer fan and has a strange taste in music.

+47 99 22 48 42
ken.andre@cody.no

Newsletter

Receive the latest news from Cody by e-mail

Remind me later