Newsletter

Receive the latest news from Cody by e-mail

Remind me later
main /

pressverktoy-for-nalelager

NEEDLE BEARING ASSEMBLY TOOL

´

Cody har for Technip FMC Kongsberg utviklet en rekke produksjonsverktøy. TechnipFMC produserer høyteknologiske produkter hvor sikkerhet, nøyaktighet og kontroll på produksjonen er helt essensielt for å nå deres kunders krav og forventninger. I den sammenheng har vi laget et verktøy for innpressing av nålelager i maskinerte komponenter – med automatisk logging av resultater fra prosessen.

Selve verktøyet er designet fra grunnen av, basert på TechnipFMC spesifikke funksjonskrav, og har et styresystem basert på Codys digitale løsning TITAAN. Systemet veileder operatøren gjennom arbeidsprosessen og gir tilbakemelding på om operasjonene er vellykkede eller underkjente. Når et produkt er ferdig sammenstilt, genereres det en elektronisk rapport som inneholder alle resultater, produktets serienummer, og ID på den aktuelle operatør som utførte sammenstillingen. Rapporten kan sendes til overordnet ERP eller MES-system.

Monteringen av lager er et kritisk steg i produksjonen, og med et verktøy som dette kan man overvåke og oppdage feil som måtte oppstå underveis, slik at dette kan rettes opp før det blir kostbart og påvirker senere produksjon.

This machine demonstrates how TITAAN can be used to ensure quality and documentation for manual and semi-automatic operations in a production environment.

  • Siemens PLC
  • Access control
  • Product report
  • Recipe handling
  • Data log

SALES MANAGER

Magnus Skoglund Larsen

Magnus is our sales manager and with experience in mechanical design, automation and project management. He has deep knowledge in laws, directives and standards and performs risk analysis and compliance testing.

+47 991 22 505 magnus@cody.no

Projects